Illat: fahéj utánzat
Hab: drapp
Szín: barna
A pécsieknek van az az egész jó barnája. Gondolom abból készülnek a Bronz radlerek. A korrekt meggyes, (ami már nem szerepel a weboldalukon) és a vad szilvás után, ennek inkább gyengébb volt az íze. Ennek következménye lehet, hogy a radlerekre jellemző alap hamis citromos íz is érezhetővé vált és jobban kijött a fahéj a vártnál. Szerencsére a barna sör alap az, ami valamennyire megmenti, de én személy szerint maradnék is a barnánál fűszerezés nélkül.
Külalak: a Pécsi radlerek egységes kerek elrendezést kaptak, benne az ízesítés gyümölcseivel. Áttekinthető forma, tiszta színek, arányos elrendezés. Talán a típus megnevezését lehetne inkább alá írni ugyanúgy ívesen a jobb láthatóságért.
Pontszám: 4.5/10
Név: Pécsi Radler Bronz Fahéjas Narancsos
Származási hely: Magyarország
Gyártó: Pécsi Sörfőzde
Összetétel: víz, barna sör [víz, árpamaláta, karamellmaláta, cukor, festőmaláta komló és antioxidáns (aszkorbinsav)], cukor, almasűrítmény, narancssűrítmény, karamell, aromák, színezékek (feketerépasűrítmény, hibiszkuszsűrítmény, bodzabogyósűrítmény, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Alkoholtartalom: 3.5%
Beszerzés helye: Roni, Asztória
Beszerzés ideje: 2015 január
Beszerzési ár: 259 Ft
Kiszerelés: 0.5 l doboz